Rutger

 

Beste karpervrienden ik ben Rutger 26 jaar en fieldtester bij bossche boiies. ik ben afkomstig uit Bornem vlakbij Antwerpen (belgie). Al op jonge leeftijd verscheen ik aan de waterkant. Het begon allemaal in de tijd dat de boilies geintroduceerd werden.

Een paar jaar terug ben ik met Bossche Boilies aan de slag gegaan, deze blijven mij tot op de dag van vandaag keer op keer verbazen. De geuren, samenstellingen, structuur en verteerbaarheid maken Bossche Boilies tot een aantrekkelijk topaas!

Ook de Dips en Pop-Ups geven dat beetje extra wat je soms nodig hebt. Zelf vis ik op twee waters waar je telkens weer moet aanpassen. Het ene water is 7km lang met en diepte van 2 meter, daarbij is het blijven aanvoeren van de stek zeer belangrijk. Wanneer de vissen de onderhouden voerstek gevonden hebben volgen de aanbeten elkaar vlot op. Als het jaar op zijn einde loopt gaan we naar een winterwater, Soms moet je geluk hebben dat er stekken vrij zijn. Dit water is een stuk dieper en kleiner maar desondanks zeker niet makkelijk te noemen.

Ook hier weten wij met Bossche Boilies mooie vissen te verleiden!

 

Tijdens mijn eerste jaar op dit winterwater kwamen er dan ook mooie vissen (van de betere gewichten) op de kant. Nogmaals het bewijs waat de kracht van goed aas is.

Voorkeur voor smaak en samenstelling van de boilie hangt voor mij van het water en de periode van het jaar.

Mijn voorkeur gaat uit naar Vismeel lt, Robin Red, Krill, RedEnergy , Scopex, Plum, Aardbei en Mossel.

 

Aarzel niet en probeer zelf eens wat smaken uit het ruime assortiment van Bossche Boilies. Er zit zeker een boilie tussen welke de vis uit jouw dromen doet vangen.

 

Tot kijk!