Klaas Keen

 

Mijn naam is Klaas en ik stel mij graag even kort aan jullie voor. Als karpervissen een religie is dan belijd ik deze religie te volste. Wekelijks bevind ik mij aan de waterkant op diverse stekken.
De omgeving van Zwolle en de polder zijn mijn favoriete wateren en bevatten kanalen, putten, vaarten en groot water. Ook trips naar het buitenland, meestal Frankrijk, of België, ontbreken niet in mijn programma.

Daarnaast vis ik samen met Chamel de Topcompetitie karpervissen van de KSN en  pik ik mijn wedstrijden mee van KCA Almere waar ik ook lid van ben.

Inmiddels ga ik, met veel genoegen en plezier, het 5e jaar in als fieldtester en ``verdeelpunt Zwolle`` voor Bosscheboilies/Bbcarpproducts. 
Ik doe dit vol overgave en ik ben er trots op om onderdeel uit te maken van een geweldig team en dat ik een eerlijk en betaalbaar product mag vertegenwoordigen in Midden, Noord en Oost Nederland. Eerlijk door de zuiverheid van de ingrediënten, het eigen productieproces en inbreng van de vissers.

Betaalbaar omdat we niet geven om dure verpakkingen, reclames en onnodige bijzaken. Het moet gewoon top zijn en betaalbaar blijven en daarin slaagt Bosscheboilies/Bbcarpproducts jaarlijks weer opnieuw.
Wilt u mij ontmoeten, spreken of een product bestellen maak dan een afspraak op ons verdeelpunt.
Voor mijn telefoonnummer verwijs ik u graag naar het blokje afhalen/verzenden op deze website.

Klaas Keen